Nejnovější recenze ze sekce Komínové podpalovače
zatím plní účel
- Není vhodný pro malé grilování. Má příliš velký objem
- Spodní síto má velké rozestupy. Sotva použitelné jen pro brikety
Pro rozpalování grilu používám horkovzdušnou pistoli.
Moje představa byla:
V garáži do startéru nasypat uhlí.
Rozpálit pistolí.
Ve startéru přenést uhlí na zahradu a tam přesypat do grilu.
Startér budu muset upravit, abych jej mohl takto používat.
- Dobrá cena
- Dobrá cena
- Kvalitní a robustní konstrukce
- Rošt, kam se sype grilovací materiál, má poměrně velké mezery. Mám obavu, že uhlí tudy bude propadávat.
srovnatelný s podstatně dražším konkurenčním výrobkem
Skvělý produkt, stejně kvalitní a efektivní jako výrazně dražší varianty jiných značek
Byl to dárek.
- super kvalita
- funkcnost
doporucuju.. je to super
- Jednoduché rozpálení briket či dřevěného uhlí.
Super.
- Rychlé roztopení
Splňuje to, co jsem očekával
- Výborný pomocník
- Mohl by být větší
Urychlí grilování. Určitě ulehčí pracné podpalování a rozhoření v samotném krbu.
- cena a kvalita
jedná se o kvalitní větší zapalovací komín, plně srovnatelný s komínem od webera, který je několikanásobně dražší
- rychlé rozdělání uhlí a briket v grilu
- žhavé brikety za 15-20 min
- ruka chráněna proti popálení
- ohnivzdorná rukojeť
- Dostatečné množství otvorů pro rychlé a rovnoměrné rozžhavení briket
- Cena!
- trošku se viklá rukojeť. Rukojeť je přichycena ke komínu pouze nýty, není možnost dotáhnout šroubek, ale za tu cenu to neřeším..
Obrovský pomocník při žhavení briket a uhlí do kotlových grilů. Stačí dát pod komín tuhý podpalovač a zbytek se zařídí sám.
Nepotřeboval jsem ani rukavice při sypání žhavíků na gril - ruka je dostatečně chráněná od žhavé stěny komínu. Rukojeť je z jakéhosi ohnivzdorného plastu, který je odolný vysokým teplotám.
Komín má dostatečné množství otvorů pro snadný přístup vzduchu a tím pádem pro rychlé a rovnoměrné rozžhavení briket. Bez téhle věcičky si nedokážu představit už žádný začátek grilování. S tímhle vynálezem je to opravdu pohádka. Za 15-20 min. od roztopení dávám maso na gril. Za tak malou cenu odvede tenhle vynález tolik dobré práce. Dobrou chuť!
Fieldmann FZG 9000-U
Přidáno: 31. července 2016
(naposledy upraveno 31. července 2016)
Zakoupeno v OnlineShop
- Super nápad
Rychlé a účelné zařízení na rozpálení uhlí či briket.Video-Návod na použití podpalovače se dá najít na Youtube.Jinak už vůbec uhlí nepodpalujeme.
Fieldmann FZG 9000-U
Přidáno: 27. června 2016
(naposledy upraveno 27. června 2016)
Zakoupeno v Eberry.cz
- cena ,splňuje to na co je určen
Funguje jak má
- .prima věcička, na gril neocenitelná věc, není třeba kupovat tekuté podpalovače, stačí i jedna kostička tuhého a podle množství uhlí či briket je za 15 min náplň stejnoměrně rozžhavená, bytelné provedení prostě paráda
- dno v komínu má větší otvory, pro brikety OK, drobnější uhlí propadne, ale dáse vyřešit většími kousky na dno nebo doplněním o kousek pletiva s menšími otvory nebo jinou kovovou mřížkou, takže bez problému
cena vynikající, proč kupovat za 800 weber, snad jen pro nápis na rukojeti?
dalo by se vyrobit z komínové trubky ke kamnům, ale s ohledem na cenu by to byla zbytečná námaha
rozhodně doporučuji
- dobrá cena
Za dobrou cenu je OK.
- funguje to opravdu dobře
Podobný podpalovač jsem zakoupil poprvé, je to super pomocník. Je potřeba podpalovat na pevném podkladu, který se dost zašpiní. Díky větším otvorům vhodnější pro dřevěné brikety než uhlí (sypalo by se ven).
- okok
ok